Грунтовий бревет 100+ (Рівне - Острог - Рівне) 7 вересня 2014

Як підготуватись до XCM Пилипець? Це питання мене дуже турбувало, адже після минулорічного невдалого старту в Пилипці, я не могла допустити дежавю зливу гонки. Просто так їхати довгу і важку дистанцію не хотілось. А чому б нам не вмовити власника веломагазину "Рівело" організувати грунтовий бревет? :) Так і зробили.
Реєструємось, отримуємо список населених пунктів через які маємо проїхати, пакуємо нутренд по карманам і на старт

Гарний настрій не забуваємо, як же без нього на старті?


Назва 100км+ інтригує, а який же +?  Всього то нічого +67 км)) 
167км з набором під 2000м нашими грунтами це сумнівне задоволення, люблю таке.
Стартували досить рівним темпом, в групі лідерів доїхала майже до КП на 90му км. Відставання лише 7 хв, цей відрізок дався легше ніж минулого року. Погода сприяла, не холодно і не спекотно.
На КП перекусили бутербродами, напилися Коли і про котиків не забули (фірмовий рецепт швидкого відновлення від Кristi :)
Котяка-відновляка :)

Друга половина дистанції була набагато важчою, сонце почало пригрівати, ще й наблукали додаткових 10км. Сподобалось в лісах в Дермані, а також в Новомильську на Дівочій горі, там вдосталь накатались по стежками вгору і вниз.
Останні 20км перед фінішом видались найважчими як фізично так і морально, на цьому відрізку майже вибилась з сил, темп трохи впав, але щойно під колесами відчула асфальт, хоч і розбитий, одразу ожила і поїхала нормально. 
 Результатом залишилась задоволена і тренування вдалось, і кайф як від марафону отримала.
До нових зустрічей на стартах!

Коментарі

Популярні публікації