ХСМ "Карпова. Осінь"v3

Справжній фанат велосипеду будь-якими способами намагатиметься відтягнути закриття сезону змагань. Буде вигадувати тренування, прикатки, дворові чемпи :)
На одному з таких заходів поступила пропозиція організувати марафон на 3 години поблизу міста, поганятись зі старими друзяками-велосипедистами та попити потім гарячого чаю. Нічого грандіозного спершу не планувалось, тому що часу обмаль на підготовку, проте подумавши трохи вирішила ризикнути і звернутись за підтримкою до спонсорів. В тому що мене підтримають спонсори з якими ми вже успішно співпрацюємо на протязі 2015 року, я не сумнівалась. Незважаючи на те що ми звернулись до них за 10 днів до старту, та ще й в кінці сезону, вони не відмовили і підтримали нас, за це їм велика подяка.


Була приємно вражена тим, що нашим заходом зацікавився - ТРЦ Екватор, боулінг клуб Турбіна надав сертифікати на гру в боулінг. Виявилось, що власник мережі позитивно відноситься до велотеми і зацікавлений в розвитку велокультури в нашій країні. В наступному році плануються грандіозні заходи в місті, які будуть тісно пов*язані з велотематикою.


Загалом дуже переживала щоб все вдалось, щоб нічого не забути все записувала в блокнот, тому що несла відповідальність не тільки перед потенційними учасниками, але і перед спонсорами, для яких був важливим певний рівень заходу.


Дуже не люблю коли все аби-як робиться, "і так сойдьот" це не мій варіант... Тому хотілось зробити все як найкраще, адже на змагання почало реєструватись все більше і більше людей.



Звичайно 45 чоловік - це не велика кількість учасників, проте для нашого міста з населенням 200тис. це вже масовість. Особливо зважаючи на те що масові гірські марафони, які проводяться вже не першій рік, в цьому році збирали в середньому 100-150 учасників з усієї країни(криза...), тож 45 чоловік в Рівному - це успіх. Стартові зробили мінімальними - на початку 30 грн, ближче до івенту 40 і 50 на старті, дівчатам - безкоштовно, я вже й не пам*ятаю коли такі внески були :)


Ну і звісно на такі стартові максимум що можна дозволити собі це різні дрібні витрати, закупівлю печива та фруктів, доставити необхідне спорядження на стартову галявину. Шукали підтримку у велотусі, допомогати зголосилось дуже багато людей і не тільки рівненські, волинські друзі надрукували та заламінували номерки учасникам. Щоб учасники та вболівальники не засумували на стартовій галявині - знайшли колонки, мікрофон та генератор для них, отже буде музика, а це вже створює атмосферу і піднімає настрій. Нажаль не знайшли МС...всі якісь сором*язливі в нас, а професіонала не могли зараз собі дозволити. Це перший мінус :\


Два тижні на нервах і в передчутті чогось важливого, наче перед державними іспитами у ВУЗі, недосипання та недоїдання через брак часу, зробили своє і за день до змагань я була на межі))) Проте прокинувшись зранку і приїхавши на стартову, в мене стався якийсь приступ ейфорії від передчуття свята і страх відступив. Настрій остаточно піднявся, коли приїхали хлопці з усім приладдям і почали потрошки розгортати стартовий табір.


Підтягнулись всі хто мав допомагати - маршали, суддя, костровий, фотографи, учасники, вболівальники.





А я наче білка в колесі - потрібно встигнути всім роздати завдання, нагадати хто що робить, вирішувати виникаючі проблеми і всіх уважити хоча б привітанням)). Друзі намагались мене вгамувати, щоб я трохи розслабилась, проте не могла собі цього дозволити.



Один з самих значних промахів - це через технічні причини затягнули старт, як райдер знаю що це найгірше що може бути. За це приношу свої вибачення учасникам, наступного разу дуже постараюсь не повторити такого.


З самого початку планувала приймати участь в марафоні, тому що люблю такий формат, проте в день старту почала сумніватись чи варто. Хвилювалась чи все з організацією буде ок. Та мене запевнили що все буде добре, що все під контролем і я можу їхати. Так і зробила :)


Зрозуміло що сил на повноцінну гонку в мене не було, два тижні організаційної роботи відібрали багато сил, тому їхала як тренування. На першому колі схопила боковий поріз, підкачалась на КП, та поріз все ще травив, доїхала коло і зупинилась на стартовій щоб качнути великим насосом. Заклеїлось і більше не підкачувала :)


Тепер я точно знаю що мій герметик Slime працює не тільки на фронтальні проколи(до речі, останній раз доливала герметик в червні :) )!
Зупинялась після кожного кола на пару хвилин поїсти, бо стартувала без сніданку - не встигла :\ Не робіть так як я, "голодні" ноги не їдуть взагалі.


Заїхала першою. Дівчата молодці - їхали всі три години і не здавались! Впевнена що якщо продовжать в тому ж дусі, то матимуть гарні результати... з власного досвіду кажу ;)
Обійшлось без травм, всі молодці! Особливо порадувала велика кількість початківців, сподіваюсь вам хлопці сподобалось і ми ще не раз побачимось на змаганнях!


Загалом, вважаю, що все вдалось організувати на гарному рівні, незважаючи на труднощі ми провели ці перегони і отримали величезний стимулюючий заряд від учасників на організацію змагань в наступному році.


Тепер хочу висловити подяку всім друзям котрі відгукнулись, витратили свій час, ресурси і допомогли нам. Хлопцям за розчистку траси - Міша Куліш, Назар Старжинський, Борис Молчанов (шкода що отримав травму і не прийняв участь), Вова Молчанов - надав софт для таймінгу, стіл та палатку, Ігор Панчук- цей хлоп взагалі молодець - розмічав, розчищав і спосором 4-6місць відгукнувся бути! Волинським друзям за друк та ламінацію номерків. Сергій Ковальчук - друк афіш, Михайло Кучма - наш меценат, на його внесок ми придбаємо інструмент. Коваленко Ірина - наш бригадир :) фактично виконувала мої обов*язки на стартовій, тобто контролювала щоб все працювало :) Андрій Бондаренко та його товариш - надали аудіо супровід. Ілля Кіщенко - генератор та автомобіль. Юра Ойцюсь - дизайн номерків, афіші, дипломів та відеозйомка. Олег Козарик - транспорт. Маршалам - Ігор Моршалов, Міша Куліш, Андрій Міщанюк. Ще було багато людей які приїжджали допомагали з розчисткою траси - я всіх памятаю і всім вдячна за допомогу!

Безмежно вдячна всім хто підтримав нас інформаційно, а також всім спонсорам за надані призи. А саме:
Також дякую фотографам що приєднались і зробили нам на згадку стільки чудових кадрів! Для вас буде проведено фотоконкурс, про який ми за декілька днів оголосимо на сторінці івенту у Facebook.

Результати змагань, звіти учасників, фото\відео можна переглянути на сайті BikePortal


До зустрічі на нових стартах!

Коментарі

  1. Відповіді
    1. Шось мені підказує, що гонок в Рівному побільшає!))

      Видалити
    2. Якість точно стане кращою ;)

      Кількість поки що така http://www.bikeportal.org.ua/index.php?option=com_jevents&view=year&task=year.listevents&year=2016&catids=145&Itemid=1016

      Видалити

Дописати коментар

Популярні публікації