МТБ марафон "Тільки у Львові" 2016

Довго не могла сісти і написати звіт, вела паралельно підготовку до двох річниць - День народження синочка і День народження фітнес-клубу в якому працюю. Одне свято вже відбули, можна і звіт написати, тим паче що вже встигла проїхати ще один марафон, про який теж треба розповісти))) Буду писати оптом, про Львів і одразу після нього про Рівне, влаштовуйтесь зручнше, каву\чай заварили? Круасанчик\цукерочки взяли? :) Занурення...

1 день до марафону. Вечір 07.05.2016. Львів
Що робить правильний спортсмен перед стартом? Правильно, відпочиває, налаштовується на роботу, готує байк\екіп, мандражує, вивчає профіль траси і т.д. А що робить райдер Оля?)) Правильно, як завжди займається мазохізмом.
Зареєструвавшись в категорію Гіга на "Тільки у Львові" вирішила катнути ще улюблену Львівську Соточку, після неї трохи втомилась, але випила нутрендівський регейнер одразу після фінішу і наступного дня не було в мене відмазки що ноги забиті, їхати не можу і бла-бла-бла... огурчік))


День старту. Львів.  08.05.2016


Ноги я забила, коли гналась за машиною супроводу через весь Львів від старту аж до парку)) Неймовірно зраділа, коли шумахер на Пріусі з*їхав з треку.


Траса марафону пролягла навколо Львіва майже через всі крос-кантрійні траси, шкода що техелементів не було, для разнообразія, ця особливість визначала план на гінку, який нафік марафон? Крос-кантрі, дєтка, кайфуєм, а там вже будь що буде :)
Гонку злила на Погулянці, коли влетіла заднім колесом в бордюрку і пробилась... сумненько стало, почала виймати насіс\камеру, аж тут приїхав Діма Васільєв, зупинився і почав рятувати бідну дівчину. Все ж деякі хлопці спритніші дівчат в плані ремонту техніки. Стою я, аналізую свою поведінку, виглядаю Іру Лєтікову і думаю "Йошкін кот, ну я ж сьогодні мала нормально їхати, боротись за позицію і знову матрасити не входило в мої плани..." Дивлюсь летить Лєтікова, розумію що зараз буде в неї та ж сама лажа що і в мене, хотіла крикнути, щоб скинула швидкість і не встигла. Чую тільки бздиньпшшшшшш...Інтрига, на старт в нашій категорії вийшло 4 дівчини))) Нас проїхали ВСІ, навіть Ігор Панчук приїхав на циклокросі потролити))) Я ще й дирку в камері запорола, коли знімала з підсиділа, криві мої рученьки, як не щастить, то з малку, могла лишитись без камери, добре що технічка-Чепіль підкотив і дав ще одну, до речі, треба повертати? 8) Поставили мене на колеса і я поїхала далі, дякую за порятунок! Потім ще разок зупинялась і підкачувала колесо. BBB насос для СО2 кльова штука (виграла колись його на марафоні Пилипець), я оцінила, 2 секунди і колесо готове, плюс має клапан і можна накачати стільки скільки потрібно тиску, не використовуючи весь балон. Рекомендую ;)


Потім було багато-багато страждань в крос-кантрійні торчки, кайфові найтмеднісівські спуски на яких відпускала гальма і насолоджувалась польотами :) Страждала і насолоджувалась...точно мазохістка)) Але на моїй новій крихітці Era від Specialized не можливо не кайфувати, головне не заважати їй)) відпрацьовує все ідеально, жодного дискомфорту не відчувала. З обломчиків дня ще один трапився на петлі Гіга - збилась з розмітки, поїхала за пачкою хлопців...
Фінішувала в дощ на третій позиції, їхалось нормально. Проаналізувавши свою роботу по відчуттям, можу сказати що вже краще їхала ніж в Сумах.


Мало не прогавила нагородження попиваючи чайок в кафешці поряд з фінішом... Не можна так спонтанно змінювати регламент, добре що не поїхала на квартиру переодягатись, на відміну від Ані Батуріної, не звично було без неї на подіумі :\ Трохи обнімашок і цьомчиків з Надюхою, чергова дощечка і приз (який вже давно хотіла) павер-банк 8)



Взагалі останнім часом мені здається що маю бути обережніша з бажаннями...всі збуваються і по принципу мавп*ячої лапки 8\ Хотіла компресійку - на тобі друге місце на сотці і сертифікат на придбання товару, вгадайте що взяла, точно - лосікі компресійні. Хотіла павер-банк - тримай третє місце на марафончику і акум в нагрузочку)))


Все-все, годі, мрію мріяти правильно, щоб і рибки, і без кісточки))
Дякую команді MAXX bike за незвичний формат марафону, звикла що ви організовуєте гірські івенти, а тут здивували. Дуже сподобалось, прикольно що через місто, якийсь незвичний шарм був на цьому заході. Отримала багато ендорфінів під час марафону. Назар, ти наступного дня говорив, що мабуть не будеш більше організовувати змагання, візьму на себе сміливість\відповідальність говорити від імені всіх райдерів)) Не зупиняйся, не падай духом, ми всі знаємо як це не легко, немає підтримки тієї яку хотілося б мати, але з року в рік сніжний шар буде наростати. Все буде добре, продовжуйте!
Ехх, ризикну... Мрію, щоб велорух, змагання, наша велика велотуса зростали, щоб поповнювались новими райдерами, командами, спонсорами, організаторами, івентами. Хочу, щоб в кожному місті, кожні вихідні відбувались масові старти, щоб все вдавалось як найкраще :)
Якось так. Набажала і відпустила бажання здійснюватись!


Всім добра і посмішок!
До зустрічі на нових стартах!

Коментарі

  1. гарненько написано, молодца.

    ВідповістиВидалити
  2. дайте фоточку месте де вы пробились то

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Де ж я тобі його візьму? :) Прокололись об просту бордюрку висотою до15см, перетинали асфальтовану доріжку шириною 1.5м... дві ракушкі))) Вона там гострий кут має і якщо швидко їдеш то можна не встигнути заднє колесо закинути...

      Видалити

Дописати коментар

Популярні публікації